در روزگاری که بشر به آسایش رسیده و آرامش را از دست داده و گرفتار تلاطم روحی وروانی است و دنبال معنا می گردد پیام های عاشورا و کربلا و اربعین همچون کشتی نجات می تواند بشر را از این تلاطم ها برهاند و به ساحل امن هدایت کند .
اربعین در ذات خود یک حرکت عظیم فرهنگی تبین گر است و بیش از هر چیز دیگری محتوای فرهنگی و پیام رسانی و رسانه ای دارد .
امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها با خطبه و سخنرانی رسالت بی بدیل خود را از ظهر عاشورا شروع کردند و نگذاشتند آن پیام فقط در کربلا و عاشورا بماند .
لذا با تشکر از تلاش مجدانه اهل رسانه و قلم نقش قرارگاهی رسانه ای اربعین فراتر از انعکاس اقدامات و مصوبات و بازدید و سرکشی مسولان از پایانه و مواکب و پخش گزارش جلسات است .
معنای متعالی که از این حماسه عظیم اربعین حسینی ع به تاسی از حضرت زینب کبری سلام الله علیها پس از قرن ها توسط میلیون ها نفر از سراسر جهان خلق و تولید می شود فصلی نو پیش روی انسان سرگشته می گذارد که طریق وراه سعادت را پیدا کند .
اربعین حسینی ع هم راه است و هم پیام .
به بشر امروز این پیام را می دهد که باید مسیر را شناخت و از طریق آن به مقصد ومقصود رسید .
مقصد و مقصودی که از عرفه تا اربعین دنبال عالی ترین جلوه عبودیت و بندگی و توجه به توحید است که حضرت زینب کبری سلام الله علیها با همه داغ مصیبت ها انرا زیبا وجمیل می بیند .
سر بریده بر بالای نی عالی ترین و متعالی ترین ابراز بندگی در مقابل خالق و ترک همه تعلقات دنیوی است که سالار شهیدان در دعای عرفه انرا بر می شمارد .
امروز باید علما و کارشناسان و اهالی رسانه و قلم این جریان بزرگ را فرهنگ سازی کنند .هرچند امواج این اقیانوس بیکران در ساحل امن کربلا در پرتو ایمان و عبودیت خالق سرشار از گوهر های ناب و لحظات ناب است و قلم از بیان آن عاجز وناتوان ولی باید هرکس به وسع خود بکوشد انرا به جهانیان با زبان هنر و خردمندانه باز گوید .آن وقت متن عظیم و پرقدرتی شکل می گیرد که اثر بخش تر از جنبه تدارک کنندگی اربعین است .
این فرصت عظیم را با صرف گزارشات روزمره از دست ندهیم .